Produkty pro d k stravování (2)

Kukuřice - Zrna

Kukuřice - Zrna

Kukuřice, známá v některých anglicky mluvících zemích jako corn, je velká obilná rostlina domestikovaná od dávných dob. Listnatý stvol produkuje klasy, které obsahují zrna, což jsou semena nazývaná jádra. Jádra kukuřice se často používají v kuchyni jako škrob. Šest hlavních typů kukuřice je dent, flint, pod, popcorn, moučná a sladká. Protein: 12,5% Vlhkost: 14% Minerální příměs: max. 0,5% Celkové odpadní nečistoty: max. 2% Zlomené zrno: max. 5% Zrno obilovin: 4% Klíčící zrno: 3% Radiace: normální Živé hmyz: žádný
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.